بازرسی فنی و ایمنی آسانسور
الزامات تاییدیه آسانسور ایجاب می کند که مهندسین ناظر برای اطمینان و ایمنی بیشتر و قبل از صدور پایان کار، از نهاد مربوطه مانند سازمان استاندارد کشوری و استانی تاییدیه ایمنی و نیز تاییدیه کیفیت آسانسور را اخذ نمایند.
سازمان ملی استاندارد، اعتبار یکساله برای تمامی گواهینامه ها صادر می کند و مالکان و مدیران ساختمان باید بعد از به پایان رسیدن مدت مشخص شده دوباره برای بازرسی و اخذ تاییدیه های آسانسور، توسط مشاوران وزارت کار و رفاه اجتمایی اقدام کنند و صحت عملکرد آسانسور و بالابرهای خود را بازرسی و تاییدیه سلامت دستگاه را دریافت کنند.
ISIRI 6303-1
مقررات ایمنی ساختار و نصب آسانسورهاي برقی
ISIRI 6303-2
مقررات ایمنی ساختار و نصب آسانسورهاي هیدرولیکی
بازرسان شرکت هلال سبز صنعت برای صدور الزامات تاییدیه آسانسور مراحل آزمایشی زیر را اجرا می کند:
بازرسی کپسول های آتش نشانی و مکان های نصب آنها
بازرسی خط اختصاصی برای خدمات تلفنی آسانسور و اطمینان از صحت آن
روش تست کم کردن باتری
روش آزمایش روشنایی اضطراری
روش آزمایش نیروی بسته شدن درب
روش آزمایش براندازی
روش آزمایش قدرت اضطراری
روش آزمایش جایگزینی جک هیدرولیک آسانسور
روش آزمایش جداسازی درب
روش تأیید زمان بسته شدن درهای کشویی افقی آسانسور
روش تایید سیم بکسل ها
و …
بازرسی سالانه پله برقی ها
بازرسی فنی و ایمنی پله های برقی
پله برقی ها با توجه به قوانین استاندارد خاصی که دارند می توانند ابعاد گوناگونی داشته باشند. ابعاد این پله ها بسته به نوع کاربری از این تکنولوژی محبوب در بسیاری از اماکن عمومی مانند پایانه های مسافربری، واحدهای بزرگ تجاری، سالن های مترو، پاساژها و مراکز خرید با ابعاد و چیدمان های مختلف استفاده می شود.
به کمک این پله ها جمعیت به راحتی در طبقات بالاتر و پایین تر از همکف هدایت شده و در نتیجه به صورت غیر مستقیم تاثیر بسزایی در رونق کسب وکار در طبقات دیگر این مجموعه می گذارند.
پله های برقی با توجه به اندازه مختلفی که دارند بیشترین ظرفیت جابه جایی های عمودی را نسبت به انواع آسانسورها دارند و همین موضوع باعث شده که کیفیت، ابعاد و استاندارد پله های برقی همواره مورد توجه استفاده کنندگان، کارفرمایان و نصابان واقع شود.
بازرسی ایمنی از پله های برقی و پیاده روی متحرک براساس استاندارد ملی ایران 1-13836 شامل بررسی کلیه الزامات ایمنی استفاده کنندگان، سرویسکاران و بازرسان و افراد حاضر در محدوده نصب دستگاه، اندازهگیری و بررسی ابعاد، فواصل ایمنی مندرج در این استاندارد، فضاهای آزاد مورد نیاز قبل از ورود، زمان قرارگیری روی دستگاه و پس از پیاده شدن مسافر، آزمونهای تجهیزات ایمنی و عملکرد دستگاه در قبل از بهرهبرداری و بررسی مدارک و مستندات می باشد.
1-13836
مقررات ایمنی ساختار و نصب پله های برقی و پیاده روی متحرک