بازرسی ادواری فنی و ایمنی ظروف تحت فشار
زمان بازرسی ادواری هر مخزن تحت فشار با توجه به استاندارد مربوط به آن وشرایط محیطی و نوع سیال آن، مشخص خواهد شد. استاندارد هر مخزن تحت فشار همیشه بیشینه دوره بازرسی ممکن را مشخص می نماید. در فواصل کوتاه تر نیز به تشخیص کارشناسان مربوطه ممکن است بازرسی ضروری باشدو در فواصل کوتاه تری انجام شود.
روش تست مخازن تحت فشار متفاوت است و به کاربردهای صنعتی مخازن و کاربردهای غیر صنعتی آنها مربوط می شود. عمدتاً از مخازن تحت فشار جهت ذخیره سازی سیالات مختلف مانند مایعات، بخارات یا گازها در حوزه هایی مانند تاسیسات آبرسانی، تاسیسات نفت و گاز، کارخانجات، ساختمان ها و کارگاه ها استفاده می شود.
تست ضخامت سنجی ظروف تحت فشار
تست ضخامت سنجی مخازن تحت فشار با استفاده از تکنیک های معاینه غیر مخرب در مکان های دارای نظارت بر وضعیت یا سایر مکان های از پیش تعیین شده انجام می شود. به طور کلی نظارت بر ضخامت، رایج ترین نوع تست است که بر روی مخازن تحت فشار در صنایع نفت و گاز و پتروشیمی و غیره انجام می شود تا از ایمنی مخازن اطمینان حاصل شود. اگر می خواهید اطلاعات دقیق در این خصوص به دست آورید توصیه می کنم مقاله زیر را حتما مطالعه بفرمایید.
تست هیدرواستاتیک مخازن تحت فشار
تست هیدرواستاتیک مخازن تحت فشارکه با نام آزمایش هیدرواستاتیک یا آزمایش نشت نیز شناخته می شود، فرایندی کاملا حرفه ای و تعریف شده است که در آن قطعاتی مانند سیستم های لوله کشی، سیلندرهای گاز، دیگ های بخار و مخازن تحت فشار از نظر عملکرد، دوام و نشتی آزمایش می شوند.
آزمایش های هیدرواستاتیک مخازن تحت فشار اغلب پس از خاموش شدن و تعمیرات مورد نیاز است تا اطمینان حاصل شود که تجهیزات پس از بازگشت به سرویس در شرایط مطلوب کار می کنند.